Allerød,
Butiksassistent(er)

Vi søger friske og servicemindede butiksassistenter på deltid i vores butik i Kirsebærgården. Butikken ligger som en in-shop i MENY. 

Vi søger smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores team i Allerød/Kirsebærgården. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger medarbejdere der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og gode kager. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken altid fremstår ordentlig og nydelig.

Arbejdstid:

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale så det passer bedst muligt ind hos dig og os. Vi kan også tilbyde faste vagter i løbet af hele ugen. Både morgen-vagter, eftermiddage samt aftener/lukkevagter og weekender.

Da Farumhus er en større bagerkæde, med flere lokationer i Nordsjælland, kan vi også tilbyde vagter i andre afdelinger, hvis du drømmer om at arbejde flere timer.

Kunne du være interesseret?

Så skriv en ansøgning, gerne med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent Kirsebærgården” og om du er over eller under 18 år. 

Vi glæder os til at høre fra dig!