Allerød,
Butiksassistent

 

Vi søger en frisk og servicemindet butiksassistent til vores hyggelige butik og café i Allerød

Vi søger en smilende, sød og udadvendt kollega til vores team i Allerød på M.D. Madsensvej. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo lige dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger kollegaer der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og gode kager. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig.

Arbejdstid:

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale så det passer bedst muligt ind hos dig og os. Men vi ønsker én der kan arbejde 20-30 timer om ugen. Der er både åbne- og lukkevagter, og forventeligt også en weekendvagt hver 2. uge. På sigt vil vi også kunne tilbyde 37 timer/ugen.

Da Farumhus er en større bagerkæde, med flere lokationer i Nordsjælland, kan vi også tilbyde vagter i andre afdelinger, hvis du drømmer om at arbejde flere timer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til butikken på 3333 0890 og spørge efter butikschefen, Klaus. 

Kunne du være interesseret?

… så skriv en ansøgning, med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent Allerød”.

Vi glæder os til at høre fra dig!