Godt gammeldags

håndværK

Vi vælger mel med omhu og alt er håndlavet.

Smag forskellen og oplev en ny verden.

Kun de bedste råvarer

I Farumhus laver vi godt gammeldags brød, og vi bruger kun de bedste og reneste råvarer. Derfor bruger vi miljømel, der er fyldt med vitaminer, antioxydanter og gode fedtsyrer. Noget mel er fremragende til nogle brødtyper, men ikke nødvendigvis fremragende til andre. Derfor vælger vi med omhu hos Farumhus. F.eks. bruger vi altid fransk og italiensk mel til vores langtidshævede brød. Dansk mel går bedst til morgenbrød, wienerbrød og friske teboller. Når vi bager vores populære rugbrød, så bruger vi dansk rugmel – det er simpelthen det bedste. Nyd det til morgenmad, frokost eller til aftensmad.

Alt det håber vi, du kan smage – lige fra vores friskbagte økologiske rugbrød til vores håndlavede konditorkager og vores delikatesser til frokost og aftensmad.

Hos FARUMHUS er alt brød lavet af de bedste

Vi kalder os håndværkere.

Og lægger stolthed i at udføre vores fag bedre end bare godt.

 

Vores sandkager, tærter og festkager laves af vores dygtige konditorer i Farumhus tæt ved Søndersø. Vores konditorer bager hver dag året rundt.

 

En ordentlig kage eller tærte må ikke fremstilles på en fabrik - det er håndværket og de dygtige konditorer, der gør forskellen.

 

Og så mener vi, at en festlig anledning og en hyggestund skal nydes i vished om, at tilbehøret smager godt og at kagen er lavet med stolthed til håndværket.