BIRKERØD, BUTIKSASSISTENTER

Vi har heldigvis travlt, og vi har derfor brug for nye medarbejdere i vores afdeling beliggende i Birkerød på Hovedgaden. Vi søger både en der kan hjælpe teamet – måske 15-20 timer om ugen.

Vi søger smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores team i Birkerød. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger medarbejdere der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor man kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt
  • Du skal som minimum være fyldt 15 år for at søge.

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig.

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale, men du kan godt forvente ca. 15-20 timer/ugentligt.  Færre timer er også muligt. Endvidere er vi jo en større bagerkæde, så vagter i andre afdelinger kan også komme på tale.

Kunne du være interesseret?

Så skriv en ansøgning, gerne med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent i Birkerød” og om du er over eller under 18 år. 

Vi glæder os til at høre fra dig!