Herlev, BIG
Butiksassistent

 

Vi søger friske og servicemindede butiksassistenter til weekendvagter i vores butik og store café beliggende i BIG centret, Herlev. 

Vi søger smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores team i Herlev. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus. Vi søger primært ungarbejdere, men tøv ikke med at søge hvis nedenstående lyder spændende.

Vi søger medarbejdere der er:

  • Ansvarlige og tager initiativ
  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt

Vi ser gerne at du har erfaring fra butiks/detail-branchen, men det er ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig.

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale. Det vil også være muligt, at kunne få vagter i vores andre afdelinger når du først har fået foden indenfor i Farumhus. 

Kunne du være interesseret?

Så skriv en ansøgning, gerne med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Weekendvagt i Herlev”.

Vi glæder os til at høre fra dig!