København,
Butiksassistent

Vi søger butiksassistent til vores hyggelige lille butik og café nær Nyhavn. Vi søger en kollega der kan arbejde ca. 15-20 timer/ugentligt

Teamet skal udvides, og vi søger derfor nye smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores lille team i København.

Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder og turister, såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo lige dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger kollegaer der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og glædes ved at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende.
  • Forstår vigtigheden i, at butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig.
  • Trygge i at tale engelsk, da mange af vores kunder er turister.  

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med god kaffe, sprødt bagværk og lækre kager. 

Arbejdstid:

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale så det passer bedst muligt ind hos dig og os, men vi ønsker en kollega der kan arbejde ca. 15-20 timer om ugen med vagter fordelt over hele ugen – herunder vagter hver 2. weekend. 

Da Farumhus er en større bagerkæde, med flere lokationer i Nordsjælland, kan vi også tilbyde vagter i andre afdelinger, hvis du drømmer om at arbejde flere timer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at sende en mail på: job@farumhus.dk

Kunne du være interesseret?

… så skriv en ansøgning, med CV, og send den til job@farumhus.dk

 

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent KBH”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Farumhus er et bageri og et konditori med stolte traditioner, guldmedaljer i skabet og forankret lokalt i vores 19 butikker og caféer. Vi holder af bæredygtighed, arbejder med høj kvalitet og tror på ordentlighed i det vi laver.

Vi behandler hinanden godt: kunder, leverandører og kollegaer. Vi arbejder tæt sammen og respekterer hinanden. Taler pænt og ordentligt til alle. Og lytter til nye ideer fra kunder og kollegaer fordi god stemning og udvikling gør vores produkter og butikker bedre.

FARUMHUS