VÆR ALTID OPDATERET PÅ VORES

NYHEDER

Hos Farumhus følger vi årstiderne og vores råvarer følger med. 

Honninghjerter

Honninghjerterne er landet i vores butikker. Perfekt krydrede og med en dejlig smag af jul. Lige som en honningkage skal være!

Honninghjerterne kan tage sig godt ud på julebordet som et flot og spiseligt bordkort. Vores konditorer kan special-designe dem med en fin skrift, med navnene på lige netop dem der er på julebesøg hos dig.

Honninghjerterne kan laves med både mørk, lys og hvid chokolade.

Ønsker du dine honninghjerter med skrift, så kontakt din lokale Farumhus og lav bestillingen.

Honninghjerte

Studierabat

Hos Farumhus har vi pr. 3. november 2020 indført studierabat.

Vi tilbyder derfor studerende 20 % på alle vores varme drikke.

Tilbuddet gælder uanset om du er til en cremet cappucino, en sødmefyldt chailatte eller bare en simpel, men god kop the.

Du skal blot fremvise et gyldigt studiekort.

Byens Deli

Farumhus har i dag, d. 3. november, opstartet et nyt og lokalt samarbejde med Byens Deli i Birkerød. Byens Deli består af ægteparret Sandra og Frederik – to vaskeægte birkerødder.

Byens Deli vil fremover levere os deres lækre livretter og smagfulde supper. Alt de laver, er årstidsbestemt.

Vi er ret vilde med det de laver – det gør det nemt for jer, vores søde kunder, at have lækker aftensmad klar på en ellers travl hverdag, og Byens Deli har hjertet med i det de laver 💚
Sammen deler vi de samme værdier om gode råvarer og kompromisløs kvalitet! Velbekomme!

Til en start vil produkterne fra Byens Deli kunne findes i følgende forretninger: Birkerød, Allerød, Farum, Herlev, Vedbæk og Værløse.
Varianterne kan variere fra butik til butik. I er i øvrigt meget velkomne til at returnere glasset igen til én af butikkerne – så bliver de genbrugt

Find dit nærmeste Farumhus Konditori HER, så du også har en chance for at få fingrene i vores lækre nyheder – altid friskbagte og fyldt med smag.