Værløse, Butiksassistenter

Butiksassistent(er) søges til Farumhus i Værløse ca. 10 timer/ugen. 

Vi har heldigvis travlt, og vi har derfor brug for nye medarbejdere i vores hyggelige café og bagerbutik beliggende i Værløse på Ballerupvej.

Vi søger smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores team i Værløse. Er du typen der elsker, at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Er du typen der lige går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus!

Vi søger medarbejdere der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig.

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale, og du vil få vagter hurtigst muligt, men vi søger primært ansatte på deltid. Endvidere er vi en større bagerkæde, så vagter i andre afdelinger kan også komme på tale.

Kunne du være interesseret?

Så skriv en ansøgning, gerne med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent i Værløse”. Du må også gerne nævne hvor mange timer du kan tilbyde din hjælp.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FARUMHUS