VEDBÆK, BUTIKSASSISTENT

Vores team i Vedbæk skal udvides, og vi søger derfor efter en ny kollega til at blive en del af holdet. Pt. tilbyder vi primært en deltidsstilling på ca. 15 timer ugentligt.

Vi søger en smilende, sød og udadvendt kollega til vores team i Vedbæk på Stationsvejen. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger en medarbejder der er:

  • Fleksibel – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positiv og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt
  • Morgenfriske – så de kan hjælpe med at åbne butikken – både hverdag og weekend.

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig. I Vedbæk vil du blive del af et ungt, lokalt team. 

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale, men lige nu søger vi aktivt efter en der kan arbejde ca. 15 timer om ugen. Der er tale om faste vagter, og tidspunkerne aftaler vi nærmere. Andre vagter er selvfølgelig også en mulighed, og da Farumhus er en større bagerkæde har vi også mulighed for at tilbyde vagter i andre af vores afdelinger. 

Kunne du mon være interesseret – så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Vi forventer opstart i slutningen af august.

Send din ansøgning, med CV, til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent i Vedbæk”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FARUMHUS