VEDBÆK, BUTIKSASSISTENT

Vi har heldigvis travlt, og vi har derfor brug for nye medarbejdere i vores afdeling beliggende i Vedbæk på Vedbæk Stationsvej. 

Vi søger smilende, søde og udadvendte kollegaer til vores team i Vedbæk. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Værdsætter du, at man går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger medarbejdere der er:

  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor de kan. Vi løfter i flok.
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen.
  • Er positive og imødekommende.
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt.

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken og caféen altid fremstår ordentlig og nydelig. I Vedbæk vil du blive del af et ungt og lokalt team. 

 

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale, men lige nu søger vi aktivt efter én der kan arbejde 15 timer ugentligt. Andre vagter er selvfølgelig også en mulighed, og da Farumhus er en større bagerkæde har vi også mulighed for at tilbyde vagter i andre af vores afdelinger. 

 

Kunne du mon være interesseret – så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Send din ansøgning, med CV, til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent i Vedbæk”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FARUMHUS