Lynge,
Butiksassistent

Butiksassistent søges til Farumhus i Lynge. Du skal være fyldt 15 år. Vi søger hjælp til weekendvagter og som tilkaldevikarer. Vores butik ligger inde i SuperBrugsen på Lynge Bytorv. 

Vi søger søde, smilende, og udadvendte kollegaer til vores lille team i Lynge. Er du typen der elsker at give andre et smil på læben? Kunder såvel som dine kollegaer? Er du typen der lige går det ekstra stykke for at yde kunderne den rette service og vejledning? Så er det jo dig vi står og mangler i Farumhus.

Vi søger medarbejdere i Farumhus, der er:

  • Fyldt 15 år
  • Fleksible – og har lyst til at hjælpe hvor man kan. Vi løfter i flok
  • Har et glimt i øjet og nyder at give andre et smil med på vejen
  • Er positive og imødekommende
  • Kan håndtere, at der til tider er travlt

Det er en fordel med erfaring fra butiksbranchen, men ikke et krav. Vi står for den fulde oplæring, hvor dine primære arbejdsopgaver består i at servicere vores skønne kunder med kaffe, bagværk og kage. Sammen med resten af teamet skal I hjælpes ad så butikken altid fremstår ordentlig og nydelig.

Dine arbejdstider aftaler vi nærmere til en eventuel samtale men pt. vi kan tilbyde forskellige faste vagter. Det må forventes, at der også vil være weekendvagter indimellem. 

Da Farumhus er en større bagerkæde, med flere lokationer i Nordsjælland, kan vi også tilbyde vagter i andre afdelinger, hvis du har brug for flere timer.

Kunne du være interesseret?

Så skriv en ansøgning, gerne med CV, og send den til job@farumhus.dk

Husk at skrive i emnet, at du søger job som “Butiksassistent i Lynge”.

Vi glæder os til at høre fra dig!